Skip to main content

Hoofdgerechten

  • Titel FR: Plats de résistance
  • Titel EN: Main courses
  • Intro EN:

    If a main course is not preceded by soup or a starter => + €3 per person.

    • Farm chicken medallions with panko, tarragon and sherry sauce 18
    • Turkey roast with mushroom sauce and various vegetables 18
    • Turkey roast with bacon and balsamic sauce 18
    • Larded turkey roast with bacon and hunter's sauce 19
    • Magret de canard, sauce with old port 20
    • Filet of guinea fowl with cognac 22
    • Roast braised in the Poperinge style 18
    • Pork tenderloin in brine mustard or fresh rosemary and shallot sauce 18
    • Grilled fillet of pork with creamy sauce 18
    • Pork tenderloin in game sauce with cranberries 18
    • Pork tenderloin with vodka, mushrooms and stroganoff 18
    • Pork cheeks in St.Bernard 21
    • Beef roast Bordelaise 21
    • Beef filet mignon with port 23
    • Veal roast (small head) fine champagne 22
    • Veal loin in its gravy with fine herbs 22

    All our dishes come with various greens, croquettes or potato rocks or fries. If potato gratin plus 1 euro per person.

  • Intro NL:

    Indien een hoofdgerecht niet wordt voorafgegaan door soep of een voorgerecht => + €3 per persoon.

    • Medaillons van hoevekip met panko, sausje met dragon en sherry 18
    • Kalkoengebraad met champignonsaus en diverse groenten 18
    • Kalkoenfilet sausje van sinaasappel met spek en balsamico 18
    • Gelardeerd kalkoekengebraad met spek en jagerssaus 19
    • Magret de canard, sausje met oude port 20
    • Parelhoenfilet met cognac 22
    • Gebraiseerd gebraad op Poperingse wijze 18
    • Gepekeld varkenshaasje in een sausje met graanmosterd of sausje met verse rozemarijn en sjalot 18
    • Varkensfiletmignon gegrild met een romig sausje 18
    • Varkenshaasje in wildsaus met veenbesjes 18
    • Varkenshaasje met vodka, champignons en stroganoff 18
    • Varkenswangetjes in St.Bernardus 21
    • Rundsgebraad Bordelaise 21
    • Rundsfiletmignon met porto 23
    • Kalfsgebraad (kleinhoofd) fine champagne 22
    • Kalfslende in zijn jus met fijne kruiden 22

    Al onze gerechten worden voorzien van verschillende groentjes, kroketten of aardappelrotsjes of frietjes. Indien aardappelgratin plus 1 euro per persoon.

  • Intro FR:

    Si un plat principal n'est pas précédé d'une soupe ou d'une entrée => + 3 € par personne.

    • Médaillons de poulet fermier avec panko, estragon et sauce au xérès 18
    • Rôti de dinde avec sauce aux champignons et légumes variés 18
    • Rôti de dinde au bacon et sauce balsamique 18
    • Rôti de dinde lardée, bacon et sauce chasseur 19
    • Magret de canard, sauce au vieux porto 20
    • Filet de pintade au cognac 22
    • Rôti braisé à la Poperinge 18
    • Filet de porc à la moutarde en saumure ou au romarin frais et à l'échalote 18
    • Filet de porc grillé à la sauce crémeuse 18
    • Filet de porc à la sauce au gibier et aux airelles 18
    • Filet de porc à la vodka, aux champignons et au stroganoff 18
    • Joues de porc au St-Bernard 21
    • Rôti de bœuf à la Bordelaise 21
    • Filet mignon de bœuf au porto 23
    • Rôti de veau (petite tête) au champagne fin 22
    • Longe de veau en sauce aux fines herbes 22

    Tous nos plats sont accompagnés de verdures variées, de croquettes ou de rochers de pommes de terre ou de frites. Si gratin de pommes de terre plus 1 euro par personne.

Indien een hoofdgerecht niet wordt voorafgegaan door soep of een voorgerecht => + €3 per persoon.

Medaillons van hoevekip met panko, sausje met dragon en sherry 18

Kalkoengebraad met champignonsaus en diverse groenten 18

Kalkoenfilet sausje van sinaasappel met spek en balsamico 18

Gelardeerd kalkoekengebraad met spek en jagerssaus 19

Magret de canard, sausje met oude port 20

Parelhoenfilet met cognac 22

Gebraiseerd gebraad op Poperingse wijze 18

Gepekeld varkenshaasje in een sausje met graanmosterd of sausje met verse rozemarijn en sjalot 18

Varkensfiletmignon gegrild met een romig sausje 18

Varkenshaasje in wildsaus met veenbesjes 18

Varkenshaasje met vodka, champignons en stroganoff 18

Varkenswangetjes in St.Bernardus 21

Rundsgebraad Bordelaise 21

Rundsfiletmignon met porto 23

Kalfsgebraad (kleinhoofd) fine champagne 22

Kalfslende in zijn jus met fijne kruiden 22

Al onze gerechten worden voorzien van verschillende groentjes, kroketten of aardappelrotsjes of frietjes. Indien aardappelgratin plus 1 euro per persoon.

Medaillons van hoevekip met panko, sausje met dragon en sherry    15 Kalkoengebraad met champignonsaus en diverse groenten           15.5Kalkoenfilet sausje van sinaasappel met spek en balsamico          15.5
Kalkoentournedos met honing sausje met dragon              15.5
Magret de canard, sausje met oude port                          17Parelhoenfilet met cognac                                  17Gebraiseerd gebraad op Poperingse wijze                          15Gepekeld varkenshaasje in een sausje met graanmosterd of sausje met verse rozemarijn en sjalot                                   16Varkenshaasje                                             17Varkensfiletmignon gegrild met een romig sausje                   16Varkenshaasje in wildsaus met veenbesjes                    16Varkenshaasje met vodka,champignons en stroganoff                16 Varkenswangetjes in St.Bernardus                                17
Rundsgebraad Bordelaise                                   17
Rundsfiletmignon met porto                                     19.5 Kalfsgebraad (kleinhoofd) fine champagne                         19.5Kalfslende in zijn jus met fijne kruiden                           18.5