Restaurant - Feestzaal - Terras

Algemene informatie:

~Aanvang om 19 uur.
~Inschrijven door telefonische reservatie en storten van het volledige bedrag tegen 10/12/2022 op het rekeningnummer: BE56 1430 8860 8288 met vermelding van naam op wie de tafel gereserveerd zal worden.
~De keuze van het voor- en hoofdgerecht wordt vooraf doorgegeven op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .Gelieve aan te geven wie er aan uw tafel zal zitten, alsook hun keuze. Ook vragen we om uw contactgegevens te vermelden.
Tot snel!🐔

Nieuwjaarsdagmenu

Apero:
Glas cava met drie hapjes
Voorgerecht:
Lenghaasje, gebakken beukezwammetjes, butternut, wijnsaus
OF
Soepje van wortel met kip & curry
Hoofdgerecht:
Kalfsvlees met dragon en cognac, wintergarnituur en kroketjes
OF
Hertenbiefstuk met rodewijn, wintergarnituur en kroketjes (+€5)
Dessert:
Samenspel van crême brulée, taartje van de chef, ijs

Koffie
Wijn & water inbegrepen

€74 p.p.

Menu met hert €79
Menu met soep €64 (+€5 indien hert als hoofdgerecht)
Keuze vooraf door te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Reserveer alvast uw tafel!

Voorgerechten

- Torentje van gerookte zalm

- Scampi van de chef (voorgerecht)

- Soep van de dag 

- Artisanale garnaalkroket (1 st.) met crudités

- Artisanale kaaskroket (1st.) met crudités

 Hoofdgerechten

- Vispannetje van het huis met groentesliertjes

- Salade mix met gerookte zalm en grijze garnaalkroket

- Salade scampi van de chef met frietjes of pasta

- Varkenshaasje in wildsaus

- Magret de canard

- Vissuggestie van de week

-Steak - Bordelaise 
-Steak - Peper
-Steak - Champignon

- Vegetarische schotel

- Salade van garnaalkroketten 3st.

- Salade van kaaskroketten 3st.

Alle hoofdgerechten kunnen gevraagd worden met puree, frietjes of kroketten.
Snacks niet op zaterdagavond en zondagmiddag.

Bij grotere gezelschappen vragen wij om de keuze te beperken tot 4 keuzes.

U kunt ook heerlijke gerechten kiezen op het krijtbord volgens de ingeving van de chef.

Over ons


Al enkele generaties baat de familie Veyer Restaurant De Strooyen Hen uit. Opvolgers Filip en Eveline dragen deze erfenis met respect. Ze kozen resoluut voor de gastronomische weg. Geen koerswijziging maar een andere versnelling. Zo worden ook nu nog enkel frietjes van zelfgekweekte knollen geserveerd.

Dat moet ook wel want verse producten verdragen alleen het goudgeel gezelschap van klassestaafjes. De riante tuin met zonneterras is een organisch verlengstuk van de schitterende natuur die reikt zover je kan kijken. Kwaliteit is geen kwestie van getallen.

Of je met twee of twintig bent, genieten blijft De Strooyen Hen betaalbaar.

Troeven


Feestzaal

Het bijhuis

Edmund Blunden bij de Strooyen Hen

Ideaal voor busreizen

© DeStrooyenHen.be is een website van De STrooyen Hen BV
BTW: BE 0545.743.873
Watouseweg 54 8970 Poperinge

Cooked & Spiced by Tasty Creations | Powered by LMD