Skip to main content

Feestzaal

Banquet

Party Hall

Naast het restaurant beschikt De Strooyen Hen ook over een feestzaal voor banketten, communiefeesten,...

Menu's worden samengesteld volgens de wens van de klant. Groepsmenu vanaf 15 personen, de hele groep besteld hetzelfde menu.

Als het aantal personen minder is dan 15 wordt de prijs van de menu zonder drank verhoogt met 10%.

Vraag vrijblijvend inlichtingen via 057 38 80 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Indien een hoofdgerecht niet wordt voorafgegaan door soep of voorgerecht plus €3 per persoon. Indien er aangegeven personen niet aanwezig zijn de dag zelf wordt de helft aangerekend van het totaal bedrag van de niet aanwezige personen.

Voor familiefeesten en communies vragen we een voorschot van €250 binnen 14 dagen na reservatie.

Outre le restaurant, De Strooyen Hen dispose également d'une salle de bal pour les banquets, les fêtes de communion,...

Les menus sont composés selon les souhaits du client. Menu de groupe à partir de 15 personnes, tout le groupe commande le même menu.

Si le nombre de personnes est inférieur à 15, le prix du menu sans les boissons est majoré de 10%.

N'hésitez pas à vous renseigner au 057 38 80 70 ou à l'adresse Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Si le plat principal n'est pas précédé d'un potage ou d'une entrée, plus 3 euros par personne. Si les personnes spécifiées ne sont pas présentes le jour même, la moitié du montant total pour les personnes non présentes sera facturée.

Pour les fêtes de famille et les communions, nous demandons un acompte de 250 € dans les 14 jours suivant la réservation.

In addition to the restaurant, De Strooyen Hen also has a ballroom for banquets, communion parties,...

Menus are composed according to the customer's wishes. Group menu from 15 persons, the whole group orders the same menu.

If the number of persons is less than 15, the price of the menu without drinks is increased by 10%.

Feel free to enquire via 057 38 80 70 or Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

If main course is not preceded by soup or starter plus €3 per person. If specified persons are not present on the day, half of the total amount for those not present will be charged.

For family parties and communions, we require a deposit of €250 within 14 days of booking.

Aanbod tijdens feesten

Offre pendant les fêtes

Offer during parties


  • Soepen aan 5.80 (2 maal bediend)

    • Groentensoep van de tuinvrouw
    • Tomatenroomsoep
    • Soep van tomaat en pompoen of courgette of venkel
    • Broccolisoep met courgette
    • Pompoensoep met zoete aardappel
    • Preisoep met ham
    • Soep van witloof met knolselder en spek
    • Knolseldersoep met appel en curry
    • Soep van wortel met knolselder en chorizo

    Soepen aan 6.50 (2 maal bediend)

    • Tomatenroomsoep met balletjes
    • Seldersoep met kruidenkaas en kip
    • Roomsoep met champignon, kip en kervel
    • Romig soepje van asperges met platte peterselie

  • Voorgerechten 15.5 euro

    • Victoriabaars met aardappelschubbetjes, venkel, wijnsaus, toets van rode biet
    • Koolvishaasje op zijn Spaans met gamba, paëllarijst met saffraan en wijnsaus
    • Koolvishaasje met korstje van kruidenkaas, tomatenfondue en wijnsaus
    • Vispannetje “De Strooyen Hen”
    • Zalmrug gevuld met fijne groentjes en choronsaus/sausje met limoen
    • Krokante salade met kroketje van kaas, meloenbolletjes en gedroogde ham
    • Zeewolf of leng op een zuiderse ratatouille met blanke boter en basilicumolie
      (of volgens aanbod)
    • Mooie meidhaasje gebakken, zalfje van pompoen, gebakken oesterzwam en sausje met hoeveboter
    • Salade van scampi met spekjes, korstjes en appel
    • Frivole salade vergezeld van krokant visreepje, gerookte zalm, kerstomaatjes en remoulade
    • Samenspel van mousse van forel, carpaccio van sint-jacobsnoot, bieslookroom en sojavinaigrette
    • Carpaccio van rund, parmezaan, ruccola en zongedroogde tomaat
    • Leng op gekarameliseerd witloof, sausje met curry
    • Trio van garnaalkroketje met een vissoepje en tomaat met avocado en visrolletje

    Voorgerechten 16.5 euro

    • Pladijs met grijze garnaaltjes, gebakken champignon zalfje van bloemkool
    • Kabeljauw met een krokant korstje van Parmezaan en hazelnoot, blanke boter
  • Indien een hoofdgerecht niet wordt voorafgegaan door soep of een voorgerecht => + €3 per persoon.

    • Bonte gefarceerde kalkoenborst en diverse groenten 19
    • Kalkoengebraad met champignonsaus en diverse groenten 18
    • Kalkoenfilet sausje van sinaasappel met spek en balsamico 18
    • Gelardeerd kalkoengebraad met spek en roomsaus 19
    • Magret de canard, sausje met oude port 20
    • Parelhoenfilet met cognac 22
    • Gebraiseerd gebraad op Poperingse wijze 18
    • Gepekeld varkenshaasje in een sausje met graanmosterd of sausje met verse rozemarijn en sjalot 18
    • Varkensfiletmignon gegrild met een romig sausje 18
    • Gemarineerd varkenshaasje in wildsaus  19
    • Varkenshaasje met vodka, champignons en stroganoff 19
    • Varkenswangetjes in St.Bernardus 21
    • Rundsgebraad Bordelaise 21
    • Rundsgebraad met champignon, peperbolletjes en tomaat 21
    • Rundsfiletmignon met porto 23
    • Kalfslende in zijn jus met fijne kruiden 22

    Al onze gerechten worden voorzien van verschillende groentjes, kroketten of aardappelrotsjes of frietjes. Indien aardappelgratin plus 1 euro per persoon.

     

  • Alle desserten worden voorzien van koffie
    (supplement versnaperingen en bijbediening koffie €2.5 p.p.)

    • Biscuittaartje met fruit en slagroom 9.50
    • Warme perentaart met amandel, advocaat en chocolade ijs  10.00
    • Warme appeltaart met vanille ijs en slagroom 10.00
    • Taartje van progrès met een krokant korstje, framboos en marsepein 10.00
    • Tiramitsutaart met amaretto 10.00
    • In huis gedraaide ijstaart met meringue vanille chocoladesaus of aardbeiencoulis 11.00
    • Brownie met passievruchtencrémeux en crème van chocolade 10.00
    • Royaal Dessertbord met vb. Chocolademousse/vers gedraaid ijs/taart/fruit/crème brulée (andere combinatie mogelijk) 13.00
    • Dessertbuffet en koffie ( vanaf 50 pers ) 15.50
    • 3 maal Koffie en versnaperingen i.p.v. dessert 6.50
  • Soupes

    Soupes à 5,50 (servies deux fois)

    • Soupe de légumes de la dame du jardin
    • Velouté de tomates
    • Soupe de tomates et potiron, courgette ou fenouil
    • Soupe au brocoli
    • Soupe de potiron au curry et lait de coco
    • Soupe de poireaux au jambon
    • Soupe d'endives au céleri-rave et au lard
    • Soupe de céleri-rave aux pommes et au curry
    • Soupe de carottes au céleri-rave et au chorizo

    Soupes à 6.00 (servies deux fois)

    • Velouté de céleri au fromage d'herbes et au poulet
    • Velouté de champignons, poulet et cerfeuil
    • Velouté d'asperges au persil plat
  • Plats de résistance

    Si un plat principal n'est pas précédé d'une soupe ou d'une entrée => + 3 € par personne.

    • Médaillons de poulet fermier avec panko, estragon et sauce au xérès 18
    • Rôti de dinde avec sauce aux champignons et légumes variés 18
    • Rôti de dinde au bacon et sauce balsamique 18
    • Rôti de dinde lardée, bacon et sauce chasseur 19
    • Magret de canard, sauce au vieux porto 20
    • Filet de pintade au cognac 22
    • Rôti braisé à la Poperinge 18
    • Filet de porc à la moutarde en saumure ou au romarin frais et à l'échalote 18
    • Filet de porc grillé à la sauce crémeuse 18
    • Filet de porc à la sauce au gibier et aux airelles 18
    • Filet de porc à la vodka, aux champignons et au stroganoff 18
    • Joues de porc au St-Bernard 21
    • Rôti de bœuf à la Bordelaise 21
    • Filet mignon de bœuf au porto 23
    • Rôti de veau (petite tête) au champagne fin 22
    • Longe de veau en sauce aux fines herbes 22

    Tous nos plats sont accompagnés de verdures variées, de croquettes ou de rochers de pommes de terre ou de frites. Si gratin de pommes de terre plus 1 euro par personne.

  • Desserts

    Tous les desserts sont servis avec du café
    (rafraîchissements supplémentaires et café additionnel €2.5 p.p.)

    • Tartelette aux biscuits avec fruits et crème fouettée 9,50
    • Pièce Monté selon l'occasion 9.50
    • Tarte aux pommes tiède avec glace à la vanille 9.50
    • Gâteau progre avec crème fouettée et coulis de framboise 9.50
    • Pâte feuilletée aux éclats d'amandes, fruits, crème vanille encoulis de fruits rouges 9.50
    • Gâteau à la crème glacée torsadée maison avec meringue, sauce chocolat vanille ou coulis de fraises 10.00
    • Tarte du chef avec glace, crumble et coulis 10.50
    • Assiette de desserts généreuse avec par exemple mousse au chocolat/glace fraîchement tournée/tarte/fruit/crème brûlée (autre combinaison possible) 12,50
    • Buffet de desserts et café ( à partir de 50 pers ) 15.50
    • 3 cafés et snacks au lieu du dessert 6,50
  • Soups

  • Main courses

  • Desserts