Feestzaal

Naast het restaurant beschikt De Strooyen Hen ook over een feestzaal voor banketten, communiefeesten,..... Menu's worden samengesteld volgens de wens van de klant.Groepsmenu vanaf 15 personen, de hele groep besteld hetzelfde menu. Indien het aantal personen minder is dan 15 wordt de prijs van de menu zonder drank verhoogt met 10%

Vraag vrijblijvend inlichtingen via 057 38 80 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

--

Bij de menu's hieronder zijn de dranken NIET inbegrepen.

--

Indien een hoofdgerecht niet wordt voorafgegaan door soep of voorgerecht plus 1.50 per persoon. Indien er aangegeven personen niet aanwezig zijn de dag zelf wordt de helft aangerekend van het totaal bedrag van de niet aanwezige personen.

Soepen

4,00 volgens seizoen

  • Aspergesoep met platte peterselie
  • Soepje van courgetten
  • Tomatensoep (balletjes plus 0.50)
  • Preisoep
  • Soepje van tomaat en courget met basilicum
  • Soepje van tomaat met Maredsous
  • Groene groentensoep van de tuinman
  • Ijsbergslasoep met korstjes
  • Soepje van witloof met spekjes

à 5.50

  • Groentensoep met curry en kip
  •  Roomsoepje van kip met champignon, vleesballetjes en kervelpluksels

à 8.00

  • Soepje van pompoen met sintjacobsnootjes
  • Noordzeevissoepje met toost en rouille

Voorgerechten

  • Victoriabaars verpakt in bladerdeeg, blanke boter € 13
  • Victoriabaars met aardappelschubbetjes,venkel, wijnsaus, toets van rode biet.€ 13
  • Kabeljauwstaartje met kruidenkorstje,tomaat en sausje met hoeveboter € 13
  • Pladijsfilet met krokantjes,jus van garnalen en groentensnippers( niet in het voorjaar)€ 13
  • Vispannetje Strooyen Hen € 13
  • Zeewolf op een zuiderse ratatouille, wijnsaus, basilicumolie (of volgens aanbod) €13
  • Zalmrug met fijne groentjes en choronsaus € 13
  • Rode poonfilet met amandelkorst, jus van aubergine en tomaat parmezaankoekje € 13
  • Duo van zalm en pladijs op snijbiet met mousseline € 13
  • Mooie meidshaasje gebakken, zalfje van pompoen, beukenzwammetjes (aanbod) € 13
  • Salade van scampi met spekjes, korstjes en appel € 13
  • Krokante salade met kroketjes van cobourg ,meloenbolletjes, gedroogde ham en zongedroogde tomaatjes € 13
  • Sorbet als tussendoortje 2.80 pp (citroen met munt of champagne of aardbei of ananas of sinaasappel)

Hoofdgerechten

  • Varkenslende op de wijze van de jager, spek en zilveruitjes en champignons € 15
  • Medaillons van hoevekip met panko ,sausje met dragon en sherry € 15
  • Kalkoengebraad met champignonsaus en diverse groenten € 15,50
  • Kalkoenfilet gevuld met zijn farce en gandaham € 15.50
  • Magret de canard in een sausje met passievruchten en spek of een sausje met oude port € 17
  • Parelhoenfilet met cognac € 17
  • Gebraiseerd gebraad op Poperingse wijze € 15
  • Gebraiseerd varkenshaasje in een sausje met graanmosterd € 16
  • Varkenshaasje in een sausje met graanmosterd Of sausje met verse rozemarijn en sjalot €16
  • Varkenshaasje gebardeerd met spek en gevuld met zongedroogde tomaatjes en tapennade € 17
  • Varkensmedaillions met spek en kruidenkorst € 16
  • Varkensfiletmignon lichtjes gerookt in een getomateerd sausje € 16
  • Varkenshaasje in wildsaus met veenbesjes  € 16
  • Varkenshaasje met vodka,champignons en paprika € 16
  • Varkenswangetjes in St. Bernardus € 17
  • Rundsgebraad Bordelaise € 17
  • Rundsfiletmignon met porto € 19,50
  • Kalfsgebraad (kleinhoofd) fine champagne € 19,50
  • Gekorste kalfslende € 18
Al onze gerechten worden voorzien van verschillende groentjes, kroketten of aardappelrotsjes of frietjes. Indien aardappelgratin plus 0.80 cent per persoon.

Nagerechten

Alle desserten worden voorzien van koffie met bij bediening.
  • Biscuittaartje met fruit en slagroom € 8.50
  • Biscuittaart met vanillecrème en chocolade € 8.50
  • Meringuetaart met biscuitbodem en ananas € 8.50
  • Zwarte woud Taartje van chocolade met kersen € 8.80
  • Taartje van chocolade met frambozen € 8.80
  • Taartje van appel met schuimkop € 8.50
  • Progrès met crumble en sorbet framboos, slagroom en marsepein € 9
  • Progrestaart met vanille en coulis van framboos € 8.50
  • Bladerdeegje met amandelschilffers,vanillecrème en coulis van rood fruit € 9
  • In huis gedraaide ijstaart met meringue vanille, praline en chocolade € 8.50
  • Créatie van bladerdeegje met soesje en meringue honoré € 9
  • Warme appeltaart met vanille ijs € 9
  • Aardbeien met zijn sorbet, ijs van vanille en meringue (seizoen) € 8.80
  • Trio van mousse van chocolade/crème brulée/ijs € 9.00
  • Royaal Dessertbord met vb. Chocolademousse/vers gedraaid ijs/progrètaart/pannekoek/fruit/crème brulée (andere combinaties mogelijk) € 11,00

Dessertbuffet en koffie (vanaf 30 pers) € 14,00

3 maal koffie en versnaperingen in plaats van dessert € 4,80

© De Strooyen Hen | Cooked & Spiced by Tasty Creations | Powered by LMD